tiistai 24. marraskuuta 2015

Piparkakku-ukko kortti.

Tiptap tiptap tipetipe tiptap!

Kohta vaihtuu kuukausi ja se tarkoittaa sitä että joulu kiireet sen kun tiivistyy. Oletko sinä Jouluihmisiä? Itse nautin joulukorttien teosta sekä koristeiden teosta. Joulukorttien teko on meneillään täydellä tohinalla.

Tämän kertaine kortti on vekkuli piparkakku ukko aiheinen. Löysin muistitikun kätköistä värityskuvan joka oli vastustamaton. Pienensin kuvatiedoston wordilla ja sain veikeän "leimakuvan" Kätevää. Mikäli ei omista katköistäsi sopivaa kuvaa löydy niin katsastas FinnStamperin PIPARIUKKO leima tai PIPARISETTI leimasimet. Korttipohja on vihreastä kartongista leikattu 10,5 x 15cm palanen. Kortissa on käytetty kahta eri Basic Grey Eskimo Kisses kuviopaperia. Alla on Evergreen paperia ja vihreän päällä oleva kauniisti kuvioitu paperi on Snowcap paperia. Kortissa on myös keskellä Evergreenpaperista ja glitter paperista tehty boordi sekä kortin kahteen kulmaan on lisätty kultaisesta koristetarrasta lumihiutaleita ja tähtiä. Kortin teksti on myös kultaisesta koristetarra arkista.

Kuviopaperit löydät linkkejä painamalla.

Basic Grey - Eskimo kisses Evergreen
Basic Grey - Eskimo kisses SnowcapJingle bells Jingle bells, jngle all the way!

 
Soon the month turns to December and that means more hurry on christmas crafting. Are you a christmas person? I love making christmas cards and other ornaments.

I used some lovely Basic Grey Eskimo kisses pattern paper on this card. I found a cute ginger breadman coloring page from my memory stick and i just made it smaller whit word. Some golden embellishments on two corners and behind the middle border and its done. :)

2 kommenttia:

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!