keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Kuori kännykälle. / Back cover for cellphone.

Hei kaikki! 

Pitkästä aikaa taas täällä. Pidin pitkittyneen tauon kirjoittelusta. Uudella puhdilla uuteen vuoteen, eikö vain?

Olen ollut kirjottelu tauosta huolimatta aktiivinen Facebookin muutamassa ryhmässä. Yksi ryhmistä on amerikkalainen kennyk leimasimista tunnettu ryhmä. Tässä postauksessa esittelen erääseen viikko haasteeseen tekemän työn. Aiheena oli tehdä ilmaisleimoista jokin nokkela ja erilainen työ. Normaalista poiketen ilmaisukeinoja oli kaksi josta valita. Ensimmäinen ja minun käyttämä leima tässä työssä on kuukausittain tulevan uutislehden mukana tuleva digi leima. Olin ostanut viime vuonna kännykän vaihtuessa ( edellinen kohtasi tuskaisen lopun) internetistä halvalla muutaman läpinäkyvän takakuoren kännykkääni. Helppoa kuin mikä.

Oletko sinä tehnyt kuoria kännykälle? Haluatko kenties nähdä miten minä tein tämän projektin?

                 ----------                     ----------                     -----------                   -----------                    ----------                   -----------         

Hey all!

Im back again! I took a long break from blogging. Here again with new inspiraation.

I have been away from my blog but i've been online in few facebook groups. One of them is kennyk Stamps. In this post i will show you a project i made for a challenge. The challenge was to use a free digistamp in a project that was non normal and different. So i made a back cover for my cellphone. Last year i got few cheap transparent back covers online. The rest was easy!

Have you made covers for cellphone before? Maybe want to see how i made mine?

4 kommenttia:

 1. No onpa oikeesti ihana. Nyt vaan postausta kehiin. Miten teit tuon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Kiitos! <3 Olen onnellinen tästä. Mulla on muutama projekti odottamassa jotka on tehtävä. Laitan ohje postauksen sitten kun olen ne saanut tehtyä.

   Poista
 2. söpö! Läpinäkyvillä kuorilla saa mielialan ja tyylin mukaan vaihdettua kännykänkin tyyliä helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Koen että tartteen tuhat ja yksi kuorta ja pussukkaa kun mieleiset kuvat kuoret vaihtuu tiuhaan. Koen että tarvitsen jotain persoonallista ja omaa. Näin se ei käy kalliiksi. :D

   Poista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!