sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Sirkuskortti

Hei kamuset ja nöyrin pahoittelu että olen kadonnut hetkeksi!

Katosin blogien maailmasta hetkeksi koska hukkasin puhelimeni usb-johdon ja jaoin aikaani hieman enemmän blogimaailman ulkopuolelle. En ole saanut siirrettyä mitään projektejani tietokoneelle, Pyydän siis anteeksi! Loppu hyvin, kaikki hyvin, eikös?

Lupasin teille opastuksen jossa ei tarvitse välttämättä käyttää mitää stansseja tai kohokuiviointia. Tämän projektin lisään 21-23.4 välisenä aikana tänne teidän nähtäväksi. Liäsksi olnen alkanut tekemään enemmän muitakin tuunaus ja askarteluprojekteja. Niistä lisää tulevaisuudessa sitten.

Tämä värikäs Sirkus aiheinen kortti on tehty pyynnöstä. Kortin teko alkoi ihan simppelinä 13,5 x 13,5 cm korttipohjalla mutta se kasvoi sirkusteltan muotoon. Leikkasin vaaleasta kartongista sirkusteltan muodon, ovet ja päälle tulleen onnittelun. Päällystin osat värikkäillä papereilla. Käytin boordileikkuria ja tein sillä pitsireunukset korttiin sisä- ja ulkopuolelle. Kortin sisälle kohokuvioin teltan oviin koristeeksi teeman mukaiset lilahtavat paperit. Leimasin valkoiselle kartongille softis-leimasimella sirkushevosen ja väritin kuvan. Liimasin hevosen kortin sisään.

Kokosin kortin seuraavasti:

 1) Koristelin korttipohjan
       2) Koristelin molemmat ovet.
                     3) Koristelin päälle tulevan onnittelun.
     4) Kiinnitin ovet paikoilleen.
       5) Kiinnitin onnittelun päälle.

Onko teille rakkaat lukijat koskaan käynyt niin että aloitatte projektin mielessä jo tarkka suunnitelma ja kuva millaisena aiotte asian toteuttaa mutta inspiraatio vie niin mennessään että tulos on aivan toisenlainen kun oli aluperäisessä suunnitelmassa? Itselleni käy niin todella usein!

Ihanaa että luet blogiani, Olette kaikki tärkeitä! Tavataan taas pian!




Kortti päältä.

Kortti sisältä.

Ovien kohokuviointi.


1 kommentti:

  1. Voi miten ihana kortti. Mulla levii useinkin tuunaukset. Välillä pitää oikein toppuutella itseään lopettamaan :)

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!