lauantai 28. maaliskuuta 2015

Suttupaperilaatikko

Hei kaikille ja lämpimät kevät terveiset! 

Olen harjoitellut Inka Gold värieni käyttöä. Koristelin pienen laatikon suttupapereita ja muistilappuja varten. Mittasin laatikon seinät ja leikkasin paksusta kartongista mittoihin sopivat palaset. Liimasin ja päällystin kartonkipalojen päälle tavallista ruoanlaitossa käytettyä alumiinifoliota. Päällystetyt palaset kohokuvioin Big-Shotin konetta käyttäen. Liimasin kohokuvioidut palaset laatikon sivuille kiinni. Liiman kuivuttua sipaisin oman mieltymyksen mukaan päälle InkaGoldin kullanruskeaa sävyä. 

Inka-Gold on  metallinhohtoinen väri joka soveltuu hyvin puulle, kartongille ja paperille. Kuivumisen jälkeen väriä voi kiilottaa. Väriä kannattaa levittää puhtain työvälinein sillä mikäli likaisen työvälineen mukana pääsee pöpöjä tai muita epäpuhtauksia purkkiin, alkaa tuote pilaantua nopeasti. 

Nyt kannattaa olla korvat höröllä ja seurata lähiaikoina mitä Ciena`s Diyssä tupsahtaa esille sillä luvassa on ensimmäinen tutoriaali teille jotka ihailette Big-Shotilla tehtyjä kohokuvioituja ja stanssattuja korttitaustoja. Esittelen tekniikan mikä ei vaadi Big-shotin omistamista mutta näyttää yhtä kauniilta! Lisäksi luvassa on jotain erikoisen ihanaa lähiaikoina. Mitä se mahtaa olla, sen saatte tietää piakkoin.

Kiitos että olette mukana matkassani! Olette kaikki rakkaita! :)


6 kommenttia:

 1. Vitsit, että tuli hieno laatikko ja ihanat noi kuviot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. <3 Olen itsekkin tosi tyytyväinen tähän.

   Poista
 2. Minua on himottanut nuo Inka Goldit, mutta jäi kauppaan, kun hinta oli 8 euroa. Hui. Mutta on vaan ihanaa jälkeä! Onko miten riittoisaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän riittoisat! Itsestä tuntuu ettei väriä mene juuri ollenkaan kun sitä on käyttänyt.

   Poista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!