sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Inspishaaste Maaliskuu: Servetti.

Kuukausi on vaihtunut ja se merkitsee sitä että uusi Inspishaaste on ilmestynyt. Tämän kuun aiheena on servetti. Nyt on mainio tilaisuus käyttää kaikkia niitä servettejä joissa on kaunis kuviointi tai kuva. Niitä joita ei kehtaa käyttää ihan missä vaan tai joita olet säästänyt sopivan inspiraation/projektin varalle. (Allekirjoittanut tunnustaa.) Tee siis ihan mikä tahansa paperiaskartelu jossa olet käyttänyt servettiä tavalla tai toisella. Iki-ihana Inspishaaste sekä ihanaisen Viltsun So many ispiration blogin löytyvät painamalla TÄSTÄ. Linkistä löytyy lisäinfoa haasteesta. Aikaa osallistumiseen on tämän kuun loppuun asti. Huomioithan linkittäessäsi työtäsi että linkki vie suoraan siihen päivitykseen jossa työsi on. 

Oma DT-työ on tällä kertaa kirjanmerkki. Tein kuviopaperia käyttämällä Plantagenista löytämiäni keväisiä servettejä. Liimailin päälle 2 vaaleanpunaista pientä kakkupaperia ja siihen päälle väritetyn Some Odd Girl Flapper Kaylee leimakuvan. Kirjanmerkki on 2-puoleinen. Toiselta puolelta kirjanmerkki on vaaleanlila ja toiselta puolelta turkoosi/vaaleansininen. Molempien puolien leimakuvat ovat väritetty täsmäämään toisen puolen taustavärejä. 

Omistatteko paljon servettejä joita ei ole kehdannut käyttää kuin spesiaalitilanteessa?
Kaipaatteko eri tekniikoiden esittelyä tai ohjeistuksellisia tekniikoista?

Jokainen kommennti lämmittää sydäntä kovasti ja otan mielelläni vastaan ehdotuksia mitä haluaisitte minun tekevän tai mitä haluatte nähdä. 

3 kommenttia:

 1. Eri tekniikoista ois kiva kuulla. Itse kun käytän vain tuota decoupagea.
  Hauskaa tätä viikkoa ☺

  VastaaPoista
 2. Ihanainen CIena. Sinun kanssasi on kyllä kiva tehdä Inspistä. Kaunista, iloista ja suloista kirjanmerkkiaskartelua, joka osoittaa, että paperista on moneksi.

  VastaaPoista
 3. Itse tykkäsin kunnon ohjeista. Ku niin pihalla kaikesta erikoisemmasta tekniikasta!

  VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!