torstai 5. helmikuuta 2015

Outo keijukaistyttö-kortti, osa 1.


Ne on täällä!!! Kauan odottamani Some odd girl leimasimet. Tilasin vuoden vaihteen jälkeen suoraan Some Odd Girlin verkkokaupasta muutaman leimasimen. (2 digileimasinta ja 3 photopolymeri leimasinta.) Hurmaavia leimasimia.

Ensimmäisenä tein keijukaiskortin valkoiselle korttipohjalle. Kortin paperi on tehty minimisterillä suihkutetulla sinisellä sekä vihreällä värillä. Vielä kosteana ollessa talouspaperilla hieman kuivailtu jotta paperi saa lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia. Leikkasin väritetyn kuvan alle samaa paperia ja lisäsin valkoista paperia taustalle jotta kuva ponnahtaa paremmin esille.

Some Odd Girl verkkokauppa (Englanniksi) Some odd girl.


Onko sinulla lempi leimasin valmistajaa tai jotain leimasinta joka on vaan rakkaampi kuin muut?

LISÄYS: KUVASA VÄÄRÄ OSOITE. OIKEA OSITE ON http://www.someoddgirl.com/


6 kommenttia:

  1. Mä vasta tutustun tähän leimasinten ihmeelliseen maailmaan ☺
    ihana tuli sun kortista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! :) Leimasimia on niin paljon ja omasta mielestä melkein kaikki on muka niin iki-ihania että ne pitää saada. :D

      Poista
  2. En tunne kyseistä putiikkia. Minun suosikkini on zettiology, mutta pidän myös muista kummajaisista. Heh. Erilaiset steampunk-leimasimet ovat ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zettiology.. joo. Tidankin tietää sen. FinnStamperin sivulla tais olla niitä ainakin. Some Odd Girl on Kummajaiset on ihania :D Amerikkalaisen avioparin yritys. Nainen on suunnitellut kaikki leimat itse. Ihania hahmoja.Pidän kovasti niistä.

      Poista
  3. Taitaa finnstamper olla ainoa mistä niitä saa Suomessa

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!