maanantai 2. helmikuuta 2015

FinnStamper Zentangle haaste nro 1.


Tervehdys kaikille!

FinnStamper ja Täti Punainen ovat laittaneet pystyyn Zentangle haasteen. Uusi haaste ilmestyy joka viikko Maanantaisin. Tällä viikolla Aiheena oli tehdä Zentangle aiheinen Atc kortti. Muuta ei vaadita kuin että kortti täyttää Atc kortin mitta vaatimukset 64 x 89 cm ja että kortissa on vähintään yksi Zentangle kuvio. Voit siis harjoitella yhtä ainoaa kuviota tai piirtää kortiin usean kuvion. 

Joku saattaa ihmetellä että mitä se Ciena oikein höpöttää, Mikä ihmeen Zentangle? Noh, kyseessä on eräänlainen piirtämisen muoto. Me jotka tykkääämme piirustella puhelun aikana tai muuten tylsyyttämme kaikenlaisia kuvioita ilman ajatusta milloin mihinkin niin tämä on loistava tapa toteuttaa itseämme. Mieli rentoutuu ja aika kuluu aivan huomaamatta tätä tehdessä. Kuvion tekemiseen perinteisesti tarvitsen vain paperin ja mustan kynän. Tarkoitus on että kuvio tehtäisiin ilman lyijykynällä tehtyjä apuviivoja. Zentangle on vapaa muotoista piirtämistä joten virheitä ei voi tehdä. Mahtavaa eikö?

Internetin ihmeellinen maailma on pullollaan kaikenlaisia kuvia ja ohjeita eri kuvioihin. Hakusanalla " Zentangle " esim Googlesta, Youtubesta tai Pinerestissä löytyy vaikka minkälaisia kuvioita joita kokeilla. Itse kannustan olemaan luova ja piirtelemään kuvion inpiraation pohjalta. Tällöin tulee mitä hurmaavimmat kuviot. Tutustukaa ihmeessä aiheeseen ja kaikkiin kuvioiden mahdolisuuksiin. Taivas on rajana. Tämä on ehdottomasti kokeilun arvoinen tekniikka piirtää ja luoda taidetta.


Tässä muutama sivusto joista hakea inspiraatiota.


Itse otan osaa haasteeseen tällä Zentangle Atc:llä.


8 kommenttia:

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!