tiistai 3. helmikuuta 2015

Inspis-haaste Helmikuu


Tervetuloa uudistunut INSPIS-HAASTE! Aiheena tässä kuussa on itse tehty taustapaperi. Nyt siis kaikki piirtämään, maalamaan tai tuomaan muuten esille omatekoinen inspiroiva taustapaperi. 
Tässä kuussa oma DT-työ on sananmukaisesti minun itse suunniteltu ja tekemä taustapaperi tuleviin projekteihin. Olen varsinainen hamstraava paperihirmu. Keräilen kaikenlaisia papereita varastoon. Puna-violetti-pinkki paperi on tehty vesivärejä roiskimalla satunnaisella liikkeellä ja tekstipaperi on tehty leimaamalla mustalla leimasinmusteella. 

Jatkossa iki-ihana Inpsis haaste löytyy osoitteesta http://somanyinspiration.blogspot.fi/. Jos et ole jo kyseisen blogin lukija niin nyt kannattaa olla ettei Inpsis-haasteet mene ohi. Lukijaksi liittyminen kannatta jo sen takia että So many inspiration blogi on viehättävä, viihtyisä, ja täynnä ihania ideoita. 
2 kommenttia:

  1. Voi ihana Ciena, kiitos ! sinun kanssasi on ilo tehdä näitä hommia. :) Ja nämä paperit ovat upeita. Saapa nähdä, mitä keksit niistä. Innolla odotan ja seuraan sinun blogia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viltsu! Ihanaa että olet lukija. Itsekkin luen sinun blogia. :)

      Poista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!