lauantai 10. tammikuuta 2015

Mainosmagneettien tuunaus.


Minäkö ostaisin Espanjasta loma-osakkeen? Ehkäpä en. 
Minulla on ollut paha tapa ottaa messuilta, markkinoilta jne. mukaan ns. ilmaiskrääsää. Kaupassa on usein tarjouksia "osta 3 niin saat kaupan päälle.." Näihin sitten lankean ja kannan kotiin turhaa krääsää ajoittain. Otin projektikseni (ja ajan kuluksi) tuunata muutaman mainosmagmeetin. Revin toisesta päältä paperissen mainoksen. Liimailin päälle alennuksesta ostettua kuviopaperia ja homma olikin jo valmis. Näihin voi sitten vaikka laittaa kuvia tai kirjoituksia mielenkiiinnon ja tarpeen mukaan. Itse aion laittaa niihin valokuvat kunhan saan ne kehitettyä. Paperit ja magneetit.
Valmiina.

4 kommenttia:

 1. Joskus se turha krääsä on tarpeen, mutta yritän pysyä tarkkana, etten ota mitä tahansa. Viimeksi kun ostin "saat kaupan päälle" niin se oli keräilemämme tuikkupallo Pentikiltä. aivan ihana! Sitä ennen oli kahvikapseleille teline. Sitäkin oltiin kaivattu jo tovi. Oletkos huomannut, että lehtien kylkiäiset ovat välillä edullisemmat ostaa lehden kanssa, kuin kaupasta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Siinä sitä näkee kuinka paljon eri tuotteiden hinnoissa on ilmaa. Nykyään olen itekkin aika tarkkana että jos haalin ilmais-krääsää niin se on oikeasti tultava käyttöön tai sopivaa tuunaukseen, :)

   Poista
 2. Kiitos kommentistasi.Oletkin ihan uusi tuttavuus.Kaikkea kivaa täältä löytyikin kun selasin sivujas.ATC-harrastaja minäkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Kiva että poikkesit. Olen tämmönen paperiaskartelija ja tavaroiden tuunaaja. :D

  VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!