perjantai 2. tammikuuta 2015

Inspis-haaste Tammikuu 2015


Vuosi on vaihtunut ja sen myötä kuukausi. Se tarkoittaa myös että uusi Inspis-haaste on julkaistu. Pidän kovasti tästä blogista ja toivo sydämeni pohjasta että Inspis on ilahduttamassa meitä kaikkia vielä pitkään. Klikatkaa siis itsenne TAMMIKUUN INSPIS-HAASTEESEEN. Ja päästäkää luovuutenne vallolleen sillä tällä kertaa haaste on kaksiosainen... 

Kuvallinen teema: Inspishaasteelle logo/nappi. 

voittajatyön valitsee Viltsu ja siitä tulee pysyvä nappi Inspiration-blogiin. Oikeudet siis Viltsulle käyttää voittotyöstä otettua kuvaa omassa blogissa ym haastetta koskevassa mainonnassa.


KUVALTA VAADITAAN: 

1. Kuvassa pitää olla teksti INSPIS-HAASTE


3. Kuva voi olla tietokoneella tehty tai valokuva vaikkapa askartelustasi tms, jota esim. muokattu paintilla. kunhan se on selkeä ja sopii siltään napiksi.  

4. Kuvan tulee sopia Inspis-haasteelleja Inspirationin arvojakin kunnioittaen. Tyylikkyyttä, selkeyttä, mielikuvituksellisuutta. Iloa, kauneutta ja positiivisuutta...

Ethän laita työhösi pääkalloja, K-18 kuvia tai mitään netistä tms. luvatta kopsattua. 
Kirjallinen teema: Mitä Inspishaasteelta odotat, toivot, ideoita, ohjeita...


Oma näkemys:
Inspis-nappiKirjallinen osuus: 

Mitä odotan Inspikseltä? Noh simppelisti sen että se on olemassa ja pysyy samanhenkisenä kuin se on. Aikavälit on sopivat koska ikinä ei tiedä jos elämässä tuleekin joku tapahtuma joka vie huomion muualta elämästä. Moneen paikkaan kun ei voi revetä. Inspis on lämmin henkinen ja viihdyttävä haasteblogi. 

1 kommentti:

  1. jännä nähdä, minkälaisia nappeja syntyy. Tämä sinun nappi on herkullinen ja kaunis sekä simppeli. Yritän miettiä juuri sitä, miltä kokonaisuutena näyttää blogien sivupaneelissa. Toimii.
    Kiitos ihanainen DT ja onnea arvontaan!

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!