perjantai 31. lokakuuta 2014

P*skarteluhaaste #252 - Puhekuplat

Hei vaan taas ja jo niin tutuksi muodostunut lause "Taas on aika P*skiksen." Tämän viikon aiheena oli otsikon mukaisesti puhekuplat. Mukana on aivan mahtavia osanottajia ja DT-työt on tosi näpsäköitä. 

Oma P*skis työ on tehty kerman väriselle korttipohjalle. Taustaksi on kohokuvioitu suklaan ruskeaa kartonkia ja rutistettua cratft paperia. Päälle tuli Gorjuss-leima haaleasti väritettynä ja puhekuplaan on embossattu "testi." Leimakuva ja puhekupla on kohotettu kortista, Kortti on viimeistelty muutamalla itseliimautuvalla jalokivi kukkasella, puolihelmi sydämellä ja ylä/ala reunoihin laitoin koristeboordit. En halunnut laittaa tekstiksi mitään oikeaa tekstiä vaan jotain joka on sopiva vähän laajemmin. (ystävänpäivä, rakkaalle, syntymäpäivä, piristys jne.)

Toinen ehdottomasti katsastamisen arvoinen haasteblogi on Inspis haaste. (linkki alempana tekstissä.) Menossa on tupla-haaste kivalla aiheella. Itse olen jo ottanu osaa. Jos et ole ottanu osaa niin mukaan vaan, sillä aikaa osallistumiseen on jäljellä vielä roimasti. Haaste on voimassa Marraskuun loppuun saakka. Hop hop sinne vaan!
4 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen kortti. Oletko itte piirtänyt tytönkin?
  Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on Gorjuss leima. Väritin kuvan vaan. :) Mahtavaa viikonloppua sinullekkin! :)

   Poista
 2. ihanat värit ja monikäyttöinen "teksti" ... tykkään !!!

  VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!