torstai 16. lokakuuta 2014

Inspishaaste, Tuplat, osa 29-30

Olen silmäillyt tätä haasteblogia aina silloin tällöin. Aina on jäänyt ottamatta osaa kiireen tai unohduksen vuoksi. Inspiksestä huokuu lämmin ja vastaanottavainen tunne sitä lukiessa, ainakin minulle. Nyt sitten ryhdistydyin ja otin osaa viimeinkin! Blogi ottaa vastaan kaikentasoiset ja kaikenkarvaiset osanottajat ketään unohtamatta ja ulkopuolelle jättämättä. My kind of blog <3  Jokin jännä tunne kertoo että tulen otamaan osaa Inspiksen haasteisiin paljon enemmän jatkossa.

Hasteena oli napata sanalaatikosta vähintään 3 sanaa ja käyttää valitsemiasi sanoja elementteinä kortissa. Omat sanani ovat:    

                                               TARRAT - TEIPPI - LEIMA

Santoro Gorjuss on niitä kestosuosikkeja joista tulee Pokemonmainen tunne. "Pakko saada kaikki!" :D Omistan muutaman leiman itse mutta haasteessa käytetty on peräisin leimavaihdokeista.
Teipit ovat aseteltu leimakuvan taakse ja tarroina on valkoinen onnittelu leimakuvan alla. Lisäsin vielä vähän bling-blingiä ja nättiä nauhaa sivuun. Avot! Valmis.


Ispis-haasteeseen: TÄSTÄ

Aikaa osallistumiseen on Marraskuun loppuun asti joten sitä on rutkasti vielä jäljellä! Joten ehdottomasti kaikki mukaan vaan!


Sanalaatikko.

Valmis kortti.

1 kommentti:

  1. Kylläpäs täällä onkin kaunis kortti. Reissusta palattu ja nyt vasta siis kommentointiin mahdollisuus. Kiitos kun osallistuit ja toivottavasti tosiaan näemme sinut Inspiksessä jatkossakin. :)

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!