lauantai 27. syyskuuta 2014

Puuta, nauloja, ruuveja ja sahanpuruja!

Olen aika innostunut kynsien lakkaaja ja omistan todella monta putelia kynsilakkaa. Välillä okein yllätyn itsekkin kun alan niitä laskemaan. Pitemmän aikaa on takaraivossa muhinut ajatus että tekisin hyllykön lakoilleni. Olisi hyvä saada ne parempaan järjestykseen kuin nykyisessä säilytysmuodossa. (toelettilaukku pullollaan lakkoja.)

Kuin tilauksesta sain käsiini kasan lautaa ja puuta joka oli tullut vanhasta valkoisesta kirjahyllystä. Suunnittelin siis osasta laudoista ja puista sopivan kokoisen hyllykön ja tuunasin sen nopeasti taroitukseen sopivaksi. ;) 
Minä toimin koko asian aivoina  ja ja aviomies sitten lihaksina näppärämpänä. (sahasin, mittasin ja nikkaroin minäkin hieman.)

Siinä intoa puhkuen tuli sitten inspiraation lisä ja siiä sivussa syntyi laatikkokin. Laatikko sai päälleen punaisen värin ja tuunailut sivuihin. 

Tässä tulos:

Tästä kasasta se alkoi.

Valmis hyllykkö.

Puulaatikko.
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Meinasi välillä tulla uskonpuute ja mietin haukkasinko suunnitelmilani liian ison palan! :D Onneks oli apuri ja puu melko valmiita. Ei tarvinut kun suunnitella, pätkiä, hioa, pyöristää kulmia, malata ja laittaa kasaan. :) Olen tyytyväinen lopputulokseen. Ekassa kuvassa ei ole kaikkia materiaaleja näkyvillä.

      Poista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!