lauantai 6. syyskuuta 2014

Kesän kuulumisia...

Terveiset lomalta! Kesä vetelee viimeisiään ja syksy tekee alkuaan. Aika on hurahtanut nopeasti. Kesä on mennyt pitkälti töiden parissa mutta alkoihan se minullakin viimein loma. Nyt kerkeää totauttaa tuunaus ja näperrys ideoita rauhassa ja nauttia ihanista ilmoista. On ne sitten kaunniin aurinkoisia ja lämpimiä tai syksyisen vilpoisia. Nyt löytyy enemmän aikaa blogailuunkin. Ihanaa kun voi vaikka halutessaan asettua ulkosalle, avata läppärin ja alkaa päivittämään blogia luonnonäänissä.

Kokeilin puutarhurin taitojani ja laitoi oman penkan mökin pihaan. Noh lopputulos oli mielenkiintoinen ja selkeästi tarvitsen lisää suunnitelmallisuutta hommaan. :D

Tässä hieman kesän tunnelmaa ja kuvaa lopputuloksesta mitä kukkapenkan penkomisesta tuli ja ehkä esimakua mitä tulevaisuudessa saattaa tulla. Tulevaisuuden korttiprojekteissa tulee näkymään Clas Ohlsonilta ostettu teline. Teline on tarkoitettu pienille maalaus kanvaaseille mutta soveltuu mainiosti korttejen esittelyyn.

Jatkossa aion panostaa enemmän valokuvauskeen ja opiskelenkin Emmon mahtavaa "Ku ite tekee-kameran kanssa" blogia. Käykää kurkkaamassa! Kuitetekee- Kameran-kanssa
'
Mökin pihan kauniita yksityiskohtia.

Saara Kuhan Saippua kirja.2 kommenttia:

  1. Jaahas eli saippuoita tulossa, niitä päivityksiä odotan innolla ☆

    VastaaPoista
  2. Opiskelin joo vähän Saaran kirjaa. Odotan innolla jos vaikka tulevaisuudessa kokeilisi mitä saa aikaseksi. Hieman jännittää.

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!