lauantai 30. heinäkuuta 2016

Eläimellisiä menoa. / Animalistic time.

Moikka kaikki!

Vau.. viime päivityksestä on vierähtäny tovi! Siis aivan mahdottomasti aikaa. Ihan hirvitti katsoa viime päivityksen aikaleimaa.
Sellainen se vaan menee. Joskus eri tilanteen ja toimet vie elämässä huomion muualle. Mutta voi kuinka teitä on ollut ikävä! 
Posti toi minulle Perjantaina kuorellisen Finnstamperin uutuus leimasimia. Sen verran on pakko myöntää että hetkeksi taannuin Pikku ciena tasolle kun olo oli kuin juuri lempi lelun lahjaksi saaneella lapsella. On sen verran suloisia uutuuksia että!  Mun mielestä kortin koirat muistuttaa Shiba inu rotuista koiraa. Oletko samaa mieltä vai muistuttaako ne kenties jotain muuta koirarotua? Kommentoi alle mitä rotua koirat Sun mielestä muistuttaa.

Käytetty leimamuste / Used in the card:  

Aiheeseen sopiva washi-teippi / Great washi tape for the card:  

           --------------------                  --------------------                  --------------------                   -------------     
Hey all!

Wow! It's been a really long time from my last blogpost. I happend to see the time stamp on my last post and i allmost fell off the chair. Sometimes life path takes you sokewhere were your attention is on some other things than it usually is. I missed you guys tho!
My all time favorite finnish Web craftstore Finnstamper has some extremely cute new stamps.  On friday the finnish post Bright me a envelope full of them. I just have to say that for a short second i was like little ciena opening a gift where is my favorite toy inside.  They look sooo cute! The stamp reminds me of a dog breed called Shiba inu. What do you think? Is it Shiba inu or does it remind you on a different breed? Leave a comment to let me know what breed it reminds you.4 kommenttia:

 1. Minä en kyllä koiraroduista tiedä mitään, mutta huskyna oisin koirat nähnyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mullekkin tuli eka mieleen mutta sitten jotenkin alko muistutamaan muitakin rotuja. :D

   Poista
 2. Ihana kortti ja hyvät värit!! Itse ajattelin, että nuo olisi huskyja mutta en ole kovin hyvä tunnistamaan rotuja, varsinkaan silloin kun ne on pentuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Husky tulee ensimmäiseksi mieleen. Tutkin niitä kovasti ja huomasin vähän Shiba Inun piirteitä. Kuitenkin todella suloiset ja valoittavat veijarit! :D

   Poista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!