sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Liebster Award tunnustus ja haaste Pajulinnun pesällä blogista Katja heitti minulle haasteen ja samalla antoi tunnustusta minun blogille. 
Kiitos Katja! Olen otettu.  <3 Aivan mahtavaa! Kysymykset:

Miten innostuit perustamaan blogisi?'

Olen koko ikäni ollut luova ihminen. Lapsena tykkäsin piirtää, värittää ja askarrella. Projektit ja suunnitelmat vaikeutuivat iän myötä haastavimmiksi. Koin suurta tarvetta alkaa dokumentoimaan kaikkea sitä mitä käsilläni luon. Blogaamisen aloitin ikään kuin päiväkirjana itselleni siitä mitä kaikkea sitä onkaan saanut aikaan. 

Kuvaile itseäsi bloggaajana, mm. esitteletkö kaikki tuotoksesi?

Omasta mielestäni en päivitä blogiani tarpeeksi usein. Kolmivuorotyö rajoittaa paljon. Esittelen melkein kaikki tuotokseni blogissani. Juu, myös ne kökömmät ja hieman epäonnistuneet yksilöt. :D 

Mikä saa sinut liittymään jonkun blogin lukijaksi? 

Tähän on aika laaja kirjo syitä. Se voi olla jonkun kirjoitustapa, Toisella taas sisältö/aihe. Mielenkiinto herää niin monesta asiasta. Jonkun kaa vaan tuntee ystävystyneensä tai tuntee muuten vaan hengenheimolaisuutta. 

Mitä muuta teet/ harrastat?

Jos en Paperiaskartele, tuunaa tavaroita, värittele leimakuvia tai askartele muuten niin minä geokätkeilen. Mahtava laji, Ilman sitä moni upea paikka olisi jäänyt näkemättä. Arkisen elämän ja ympäristön keskeltä löytyy upeita ja mielenkiintoisia paikkoja. Esim. Tämä leidi on käynyt ja istuskellut kivellä joka on virallisesti Helsingin, Espoon ja Vantaan risteyskohdassa. 

 Missä olet erityisen hyvä?

Oma kehu haisee.. köh köh. Ne ei vaineskaan. En ole ikinä ollut kovin sinut itsensä kehumisen kanssa. Olen vain minä ja kaikki siitä ei pidä. Monesti olen kuullut että olen erittäin empaattinen, ystävällinen ja lämmin ihminen. :) Eli kaiketi olen hyvä tulemaan toimeen luonteiltaan erilaisten ihmisten kanssa. 

Mitä haluaisit osata paremmin?

Vaikka mitä! Jos tähän ei kuitenkaan kirjoittaisi mitään missi vastausta siitä monta kieltä haluaisi osata tms. Rehellisesti haluaisin olla parempi järjestämään aikaa tälle rakkaalle harrastukselle, osata houkutella lukijoita/seuraajia paremmin sekä osta tehdä paljon kauniimpia projekteja. 

 Mikä on ikimuistoisin käsityösi/ muu tuotoksesi?

En ole hirveästi käsityöihminen mutta tein yläasteella käsityöntunnilla (olisiko ollut 7. luokka) tilkkutäkin. Vaalea pohja, siniset tilkut. Taisi olla häivähdys ruskeaa sinisissä tilkuissa. Täkki on kulkenut mukana aika monta vuotta. En ole varma mutta se taitaa vieläkin olla äidilläni tallessa. :D

Mikä on seuraava projektisi?

Seuraava projekti on töihin. Niitä on tarkemmin kaksi kappaletta. Olen tekemässä tällä hetkellä kierrätyskeksuksesta ostetusta puulaatikosta töihin laatikkoa teepusseille. Lokeroihin saa laittettua eri laatuja. Toinen on pahviset isot koriste kirjaimet. 

Mistä inspiroidut?
Voi kulkaa! Näitähän piisaa! Inspiroidun millon mistäkin. Olen kova kuunteemaan musiikkia ja saan paljon inspiraatioita ja ideoita ympäröivästä elämästä. Rakastan katsella mitä kaikkea muut oat saanut aikaan ja niistä saattaa herätä päähän heti mielikuva jostain mitä itse tahdon tehdä. Voin katsella kuvaa/videota korttitekniikasta ja saan siitä idean aivan johonkin muuhun.

Miten rentoudut?
Tämä rakas harrastus paperiaskartelusta ja omin käsin tekemisestä on minun tapa rentoutua. Kuten aiemmin mainitsin, geokätkeilen ja kuuntelen paljon musiikkia. Pelaan myös tietokoneella muutamaa peliä. 

Mistä unelmoit?

Punanen tupa ja perunamaa. :D Omakotitalo on kaukaisin haaveeni. Sitä on kyllä ihan turha ajatella katselevansa ja ostavansa pääkaupunkiseudulta.  Haaveilen monesti eri projekteista ja pyörittelen niitä mielessäni. Ulkomaista kiehtovat Euroopan kultturelliset kaupungit, Malediivit, Barbados sekä Dubai.Omat 11 ei niin kädentaitoihin liittyvää kysymystä haastetuille:


 1. Onko sinulla lempi televisiosarjaa? Jos on niin mikä?
 2. Miten rentoudut / vietät vapaa-aikasi? 
 3. Jos sinun pitäisi olla yhden päivän ajan jokin eläin niin mikä eläin olisit?
 4. Ketä ihmistä ihannoit?
 5. Mistä saat inspiraatiosi?
 6. Mitä inhoat?
 7. Jos saisit esittää yhden toiveen niin mitä toivoisit?
 8. Rakkain muistosi?
 9. Rakkain esineesi?
 10. Mitä löytyy käsilaukustasi?
 11. Käännä pääsi oikealle. Mitä näet oikealla puolellasi?


Ohjeet Liebster Award -haasteeseen:
1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

Haastan seuraavat blogit (pidin blogien alle 200 lukijan rajan)
 1. Kuitetekee / Emmo
 2. Finnstamper
 3. Outi`s life
 4. Täti Punainen
 5. Pammun P*skartelut
 6. Lehtipollon leikekirja
 7. Korttihurahdus
 8. Kemppiksen kortteilut
 9. Elämän makuista arkea
 10. Pieni ja kaunis
 11. Tiinan askartelut
Ja sinut rakas lukijani jos et jo hastetta ole saanut sillä jokainen on tämän ansainnut ja jokainen on tarpeeksi hyvä. Sitä ei pidä ikinä unohtaa! Elä ikinä anna kenenkään lannistaa sinua ja tukahduttaa säihkettäsi. <3

6 kommenttia:

 1. Kiitos paljon.yritän jossain vaiheessa vastailla.

  VastaaPoista
 2. Heh. Kiitos tunnustuksesta. Mukava kuulla, että blogini on sen arvoinen. Haaste on äärimmäisen mukava ja aion siihen tarttua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Katja, haasteesta ja tunnustuksesta :) Yritän saada haasteen eteenpäin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta. Yritän ehtiä tekemään :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta, sain viimein vastattua siihen.

  VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!