keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Punchinella + Inka-gold vihko

Tilasin Finnstamperista vähän aikaa sitten kasan ihanuuksia. Tilauksessa oli minulle tuntemattomia Punchinella sabluunoita. Punchinella on se mitä paljettien teon jälkeen jää jäljelle. Verkkokaupat ja liikkeet on pullollaan kalliita sabluunoita. Punchinella on halvempi versio sabluunalle. Vain n. 0,50e kpl.

Kaksi pientä miinusta Punchinellassa on.

  1.  Jotkut Punchinellat saattavat olla ohuempia kuin toiset ja niiden kuvio saattaa hieman hajota ja repeytyä. Varsinkin ne joiden paljetit ovat leikattu tiuhaan. 
  2. Jotkut Puncinellat ovat hieman käyriä. En tiedä johtuuko ne materiaalista vai mistä. Eli niiden kohdalla on lunnollisesti pidettävä kunnlla pnchinellaa paikoillaan ja käytettävä tarkkaavaisuutta luodessa kuviota valitsemalle pinnalle. 
Omat Punchinellat olen puhdistanut samalla tavalla kuin leimasimeni eli Vauvojen Peppupuuhkeillä. :) Olkaa varovaisia puhdistaessa omaanne koska kuvio saattaa repeytyä jos käytätte liikaa voimaa. (niin kävi itselleni) :D Omani tilasin täältä    -->  Finnstamper punchinella-paketti   14kpl     5e


1 kommentti:

  1. Hei. kiitos kehuista ja kiva luke a kokemuksesi punchinellasta, olen nimittäin tänään tilaamassa itsekin ja samasta paikasta. Sinulla on upeita kortteja!

    VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!