tiistai 17. kesäkuuta 2014

P*skarteluhaaste #237 - Merjan haaste.

On taas Paskiksen haasteen aika.

Kesän aikana P*skarteluhaaste on kahden viikon välein. Koska en ole muutamaan viime kertaan päässyt osallistumaan niin vannotin itselleni että vaikka mikä on niin tähän osallistun.

Aihe on ihanan laaja. "Tee mitä vaan kunhan siinä on perhosia" Ihanaa! Niin paljon inspiraatiota että oli vaikea valita mitä lähtee toteuttamaan.

Tähän haasteeseen osallistuu kaksi korttia. Toinen kortti on tuunattu sopivaksi haasteeseen. Olin tehnyt sen Koukussa kortteihin yhteisön haasteeseen mutta se jäi osallistumatta koska muistin viimeisen osanotto päivämäärän väärin. Hupsis!

Käykää kurkkaamassa kaikki osanottajat. Kuten aina, mukana on mitä hienompia kortteja/töitä. Peukut pystyyn että arpa tipahtaa minun kohdalle!

P*skarteluhaaste

Muutama osanottaja joiden kortteihin tykästyin todella paljon. (sekalaisessa järjestyksessä)

Elinarsku
Minna0402
Hilun nypykät
Paperia ja lankaa.
Emman korttejaTuunattu osanottaja.

5 kommenttia:

 1. Vautsi, hieno tuo ylimmäinen! Onko sillä jokin nimikin...minä en oikein näistä korttimalleista tiedä, kunhan väsäilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kolmiporras kortti. (Tri step card) Kyseinen malli on Paperilla nro 1/2014 lehdestä. Itsekkin vielä opettelen kaikelaisia tekniikoita. Hauskaa testata kaikkea. :) Kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Kauniit kortit, kivat erilaiset taittelut!

  VastaaPoista

Ihanaa että kävit ja lämmin kiitos kommentistasi! / Thank you for visiting me and thank you for leaving a comment!