maanantai 27. tammikuuta 2014

Korttikeräys Kätilöopistolle.

Hei sinä blogin lukija!

Haastan sinut mukaan hyvän tekemiseen. Nyt kaikki mukaan. Jaa oheinen linkki Paperilla-lehden sivulta sosiaalisessa mediassa/omassa blogissasi ja kerro kaikille kavereillesi asiasta. Kaikki kortit ovat tärkeitä.

Lisätietoja osoitteessa: korttikeräys kätilöopistolle.

Itse tietenkin otan osaa keräykseen ja postaan tuotoksen esille myöhemmin.

torstai 23. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste # 217

Hei vaan ja taas mennään!

Innostuin niin kovasti viime viikon haasteesta että päätin ottaa osaa uudestaan.
Tämän viikon haasteessa oli bingoruudukko ja jokaisessa ruudussa oli joku värielementti korttiin.
Itse valitsin "Keltainen - Valkoinen - Sininen."

Kortissa käytin Tumman sinistä kortti pohjaa, kolmea eriväristä tulostinpaperia ( v.sininen, t.sininen ja valkoinen) ja Santoro`s Gorjus leimasinta. Lisäksi korissa on itse kirjoitettu tervehdys ja Upikit cardstock sticker "Mystery shade" tarra reunusketjusta leikattua kukkaparia. Leimakuva ja tervehdys on tehty Carioca Birello ja Docrafts artiste kynillä. Molemmat on omassa suosiossa koska ne ovat laadukkaita ja molemmat ovat ns. "kaksipäisiä" eli niissä on ohuempi ja paksumpi pää jolla värittää kuvia.

Kiitos että tulit kurkkaamaan blogitekstini ja ne joille ei haaste vielä ole tuttu niin käykää kurkistamassa haastetta ja muita osallistujia osoitteessa: p*skarteluhaaste # 217. Kommentit ovat aina tervetulleita ja lukijaksi saa vapaasti liittyä.

Pahoittelu huonosta kuvasta. ^_^


perjantai 17. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste #216-värittämätön leimakuva.

Moi ja tervetuloa! Selailin minun seurannassa olevia blogeja. Yksi lempiblogeista on "p*skarteluhaaste" niminen blogi. Ideana on että kerran viikossa julkaistaan haaste vaihtuvalla teemalla. Viikon päästä haasteesta arvotaan voittaja. Sivulla on kivasti sponsoreita jotka lahjoittaa palkinnon joka viikko. Sponsorivuorossa tällä viikolla on teippitarha.fi. Siispä ajattelin ensimmäistä kertaa ottaa osaa tähän mainioon haasteeseen. Haasteeseen tulee aina mitä ihanimpia osanottajia. Peukut pystyyn kaikki. ;) Käykää ihmiset kurkkaamassa haastetta ja osanottajia linkistä  p*skarteluhaaste

Kuten aina kommentit ja lukijaksi liittyminen on tervetulleita. :)

keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kortti inspiraatio.

Uusi vuosi ja uudet tuulet. Siksi inspiraatio virtasi tällä kertaa aiheeseen joka on uusi, puhdas ja viaton.
Mikä se mahtaa olla? Noh, onnittelukortit vauvan johdosta tietenkin! Näiden lisäksi on tarkoitus tehdä myös kortti työkaverille joka on jäämässä äitiys lomalle piakkoin. Kummatkin alla olevista korteista on suunniteltu siten että ne voi antaa tytölle sekä pojalle. Ihanaa ja kiitos kun tulit lukemaan tämän julkaisun. Kommentit on tervetulleita. Toivottavasti vuotesi tulee olemaan ilon, naurun ja muistojen täyteinen! 

(Jep, kuva on käännetty niin että kameran päivämääräleima on ylösalaisin. ) :)